Diensten voor uw dakU kunt bij HBM Dakbedekking terecht voor uw al uw dakvraagstukken. Of het nu om een lekkage gaat of wilt u uw dak renoveren : wij adviseren u graag !

HBM Dakbedekking is gevestigd in Barendrecht en wij komen graag voor dakbedekking klussen naar Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht en Rhoon.

Wij opereren voornamelijk in Nederland, maar hebben ook projecten in het buitenland op ons genomen voor onze klanten.

Heeft uw dak het einde van de levensduur nog niet in zicht, maar zoekt u een passende oplossing voor een systeem waarmee veilig het dak kunt betreden en belopen ? Wij adviseren u een passend permanent valbeveiligingssysteem.

Ook voor diverse onderhoudsdiensten, zoals dakinspectie’s en onderhoudscontracten kunnen wij u van goed advies voorzien.
Lekkage (spoed)

Lekkage? Dat is vervelend. Een van onze specialisten komt snel ter plaatse om uw lekkage te verhelpen. Neem snel contact met ons op…

Lekkage (spoed)

Dakadvies

Heeft u een dak waar het nodige aan moet gebeuren dan bent u zich bij HBM Dakbedekking verzekerd van een eerlijk en objectief dakadvies. Lees verder..

Dakadvies

Dakinspectie

Heeft u een dak en wilt u graag weten in welke conditie het dak verkeerd, dan kunt u een Dakinspectie laten uitvoeren. Lees verder…

Dakinspectie


Dakonderhoud

Dakonderhoud is een belangrijk onderdeel om de levensduur van het dak te verlengen. Ook komen problemen in het dak vroegtijdig aan het licht. Lees verder…

Dakonderhoud

Dakrenovatie

Heeft u een dak dat gerenoveerd moet worden dan zijn er vele mogelijkheden en manieren hoe dit kan worden uitgevoerd. H.B.M. Dakbedekking zal u wijzen op deze mogelijkheden. Lees verder…

Dakrenovatie

Nieuwbouw

Gaat u binnenkort nieuw bouwen, dan kunnen wij u vroegtijdig informeren over de mogelijkheden op uw dak. Toe te passen isolatie, afschotplan en de mogelijke type dakbedekking wegen wij voor u af.

Nieuwbouw