ErkenningenVCA

 

VCA-2016-hbm

 

H.B.M. Dakbedekking is VCA-gecertificeerd. Alle werkzaamheden van H.B.M. Dakbedekking worden uitgevoerd conform de normen van het VGM-beheersysteem. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). VCA is echter meer dan een checklist alleen. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.VEBIDAK


Vebidak-2018-hbmVEBIDAK
is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Vebidak verzamelt en distribueert alle relevante informatie over de ontwikkelingen op het gebied van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen. Op deze manier is H.B.M. Dakbedekking meteen op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en de laatste trends. Vebidak is nauw betrokken bij de norm- en regelgeving en scholing en vakopleiding.
IKO Roof Concepts

iko-roof-concepts-hbm
IKO Roof Concepts
is meer dan alleen een fabrikant van dakbedekkingsmaterialen. IKO B.V. is uw partner voor het maken van een waterdicht dak. Dit betekent dat wij u als gebouweigenaar of gebouwbeheerder willen ontzorgen door een compleet dakpakket te bieden waarvan u erop aan kunt dat het duurzaam waterdicht is. Daarom heeft IKO B.V. de IKO roof concepts ontwikkeld. Hiermee bieden wij u een kant-en-klaar totaalconcept zodat u altijd op één aanspreekpunt kunt vertrouwen. transparantie is hierbij het sleutelwoord zodat u weet waar u aan toe bent, zowel voorafgaand aan de dakwerkzaamheden, als tijdens en na de uitvoering van het dakwerk. Door te kiezen voor een IKO Roof nemen wij u werk uit handen én bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig dak met bijbehorende garanties.