TeamVakmensen

H.B.M. Dakbedekking heeft met bijna 70 jaar ervaring veel kennis in huis. Door permanente educatie blijft deze kennis zich ook ieder jaar uitbreiden.

Zo worden onze dakdekkers continu opgeleid door Tectum. Nieuwe instromers worden zelfs gedurende twee jaren geschoold tot een volwaardig dakdekker. Hierdoor is hij in staat om iedere vorm van dakbedekking aan te verwerken.

Naast de inhoudelijke kennis over het verwerken en onderhouden van de daken wordt er veel geïnvesteerd in het veiligheidsaspect. Veilig werken op hoogte is bij ons een prioriteit.Directie


Richard Hoving

Richard Hoving begon in 1988 als dakdekker bij H.B.M. Dakbedekking en stroomde later door naar de functie calculator en technisch adviseur. Sinds 2002 is hij technisch directeur en bewaakt hij dagelijks de kwaliteit op de daken van onze klanten.

richard@hbmdakbedekking.nl

Nick van Loenen

Nick van Loenen trad in juni 2000 in dienst na afronding van zijn HBO. Na enkele jaren kantoor werden er steeds meer klanten geadviseerd en daken bezocht om hier een hoogwaardig advies op te schrijven. Sinds 2010 is hij commercieel directeur bij H.B.M. Dakbedekking.

nick@hbmdakbedekking.nl


banner-hbm-bedrijfsbussen