OFFERTE 0180 - 619 000
HBM Dakbedekking

Over HBM Dakbedekking

Alle diensten

Alle diensten

Hieronder beschrijven we de verschillende diensten die HMB Dakbedekking u aanbiedt.

Dakadvies

Heeft u een dak waar het nodige aan moet gebeuren dan bent u zich bij HBM Dakbedekking verzekerd van een eerlijk en objectief dakadvies. Omdat wij alle soorten dakbedekkingen leveren en verwerken kunnen wij ons advies precies afstemmen op de wensen van al onze klanten. Ook als uw dak nog geen nieuw dakbedekkingssysteem nodig heeft kunnen wij u adviseren omtrent het bijhouden van uw dak. Hier beginnen wij met de vraag of er voorzieningen aanwezig zijn om uw dak veilig te onderhouden.

 

Dakinspectie – uw dak in perfecte staat.

Heeft u een dak en wilt u graag weten in welke conditie het dak verkeert, dan kunt u een Dakinspectie laten uitvoeren. Tijdens deze dakinspectie wordt uw dak op meerdere punten gecontroleerd en na afloop ontvangt u een uitgebreid inspectierapport waarin de conditie van het dak beschreven wordt. Eventueel worden er aanbevelingen gedaan om deze conditie te verbeteren. Indien gewenst kunnen er diverse herstelwerkzaamheden direct uitgevoerd worden.

Dakonderhoud

Dakonderhoud is een belangrijk onderdeel om de levensduur van het dak te verlengen en om problemen in het dak vroegtijdig op te merken. Hierdoor wordt het risico op overlast en gevolgschade beperkt.

Waterschade binnen het pand als gevolg van een lekkage is doorgaans prima verzekerd, maar wist u dat deze verzekeringen steeds vaker een staat van onderhoud vragen ?

Met een onderhoudsabonnement hoeft u zich geen zorgen te maken dat de verzekering uw schade niet meer uitkeert.

Wij kunnen uw dakonderhoud op ons nemen middels het afsluiten van een onderhoudscontract. Dit contract wordt geheel op uw wensen afgestemd.

De meeste contracten houden in dat wij het dak 1 of 2 keer per jaar bezoeken. Desgewenst kunnen wij deze frequentie aanpassen aan uw wensen. Tijdens dit bezoek wordt het dak en de hemelwaterafvoeren gereinigd en wordt de staat van de dakbedekking nauwkeurig onderzocht.

Ook kleine reparaties waar direct of op korte termijn inwatering kan plaatsvinden worden hierbij direct uitgevoerd.

Goed om te weten : u kunt ieder jaar opzeggen indien u niet tevreden bent !

Ook kunnen wij uw dak éénmalig bezoeken voor onderhoud en herstel. Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Dakrenovatie

Heeft u een dak dat gerenoveerd moet worden dan zijn er vele mogelijkheden en manieren hoe dit kan worden uitgevoerd. De medewerker van HBM Dakbedekking zal u wijzen op uw mogelijkheden voor dakrenovatie. Denk hierbij aan isolatieverbetering en/of het toepassen van hoogwaardige dakbedekking met een langere levensduur.

Van belang is het gebruik onder de betreffende ruimte, wij controleren altijd de bouwfysische aspecten van het dakbedekkingsysteem !

Ook het installeren van uw vegetatiedak of zonnepanelen voeren wij direct voor u uit. In vele gemeenten bestaan subsidieregelingen voor het aanleggen van vegetatiedaken.

Verder wordt er gekeken naar de aanwezigheid van noodoverlopen die een teveel aan regenwater kan afvoeren tijdens heftige regenbuien.

Ook kijken we naar de aanwezigheid van een veilige daktoegang en de eventuele noodzaak van permanente valbeveiligingssystemen.

Tevens wordt er gekeken naar het aanwezige houtwerk, zoals boeiboorden en de staat van het voegwerk van bijvoorbeeld de schoorsteen. Herstel hiervan wordt door de deskundige monteurs van HBM Dakbedekking direct verzorgd tijdens de dakrenovatie.

Heeft u nagedacht over het inbrengen van meer daglicht in uw woning of kantoor ? Hiervoor hebben wij een aantal passende oplossingen in ons assortiment waardoor uw woon- of werkcomfort sterk verhoogd.

Kortom, bent u woonachtig in de regio Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht of Rhoon of elders in de regio Rijnmond en heeft uw dak renovatie nodig? Neem contact op!

Nieuwbouw

Gaat u binnenkort nieuw bouwen, dan kunnen wij  u vroegtijdig informeren over de mogelijkheden op uw dak. Toe te passen isolatie, het eventuele afschotplan en de verschillende keuzen in type dakbedekkingen wegen wij samen met u af.

Wij verwerken alle soorten bitumineuze dakbedekking, zoals APP en SBS gemodificeerde dakbedekkingen. Tevens kunnen wij alle kunststof dakbedekkingen voor u monteren, zoals EPDM, TPO, TPE, PVC en meer.

Voor iedere onderconstructie is er een passende oplossing, bijvoorbeeld mechanisch bevestigd in een houten constructie of losliggend geballaste systemen op een betonvloer.

Wilt u een deel van uw energie zelf opwekken middels zonnepanelen, dan adviseren wij u over de opties.

Altijd al een vegetatiedak willen aanbrengen ? Denkt u dan aan een voldoende sterke constructie.