OFFERTE 0180 - 619 000
HBM Dakbedekking

Over HBM Dakbedekking

Alle Producten

Alle Producten

Hieronder beschrijven we de verschillende producten die HBM Dakbedekking u aanbiedt.

Dakbedekking

Naast alle onderhoudsdiensten, zoals het oplossen van uw lekkages, inspecties en onderhoudscontracten kunnen wij u perfect van dienst zijn indien u op zoekt bent naar verschillende producten op uw dak.

HBM Dakbedekking is ervaren in platte en hellende daken. Op beiden kunnen zowel bitumineuze als kunststof dakbedekkingen worden aangebracht. Op beiden typen dakbedekking kunnen ook bijvoorbeeld vegetatiedaken (ook wel groendaken of sedumdaken) en zonnepanelen aangebracht worden.

Tijdens een bezoek van onze inspecteur kunt u samen een afweging maken tussen de verschillende producten en mogelijkheden.
Ook zullen wij u adviseren in het verbeteren van uw woning door middel van isoleren.

Zonnepanelen

Als u van plan bent om te investeren in het opwekken van energie dan kunt u bij ons terecht voor een aantal hoogwaardige producten. Het meest toegepast worden de Monokristallijne PV-panelen. Deze hebben een zeer hoog rendement. Wij passen alleen A-kwaliteit zonnepanelen toe welke een lange levensduur hebben en een vermogensgarantie van 80% na 25 jaar.

Voor ieder type dak kiezen wij voor u de best mogelijke combinatie tussen de bevestigingswijze, de zonnepanelen en de omvormer. Hierdoor weet u zeker dat uw installatie het hoogste rendement behaalt.

Subsidie

Op de aanschaf van deze producten bestaat een subsidie-regeling. Wij informeren u graag. Tevens rekenen wij u graag op zeer realistische wijze voor binnen welke termijn u uw investering terug verdiend heeft. Ook ziet u dan de besparingen welke de komende jaren volgen !

Voorbeelden van Zonnepanelen vindt u bij onze projecten.

Groendaken

De toepassing van milieuvriendelijke groendaken/vegetatiedaken vindt de laatste tijd steeds meer erkenning. Niet alleen zijn deze bijzondere daken isolerend en geluidsdempend, het oogt ook veel mooier dan de veelgebruikte daken met een ballastlaag van grind.

Doordat de onderliggende dakbedekking beschermd wordt door de daarboven gelegen vegetatie, zal deze langer meegaan. De vegetatiedaken dragen daarnaast bij aan een beter milieu, doordat er fijnstof opgenomen wordt uit de lucht.

Tevens leveren de daken een belangrijke bijdrage aan de ontlasting van het afwateringssysteem. Een begroeid dak is in staat veel regenwater te bufferen en/of vertraagd af te voeren naar het riool, waardoor overbelasting voorkomen wordt. De rest van het water wordt door de planten gebruikt, of verdampt.

Voordelen van een groendak

  • Groendaken verhogen de levensduur van uw dak. Temperatuurschommelingen en het schadelijke effect van regen en direct zonlicht worden verkleind. Tevens gaat een groendak 2 tot 3 keer langer mee dan gewone dakbedekking.
  • Groendaken hebben een zuiverende werking, rondvliegende stofdeeltjes worden opgevangen. Water wordt gezuiverd door de beplanting, hierdoor kan het gebruikt worden voor industriële en huishoudelijke doeleinden.
  • Groendaken zorgen voor energiebesparing door warmte-isolatie. Op een vlak dak zonder groen kan de temperatuur oplopen tot 70 graden, met een groendak blijft de temperatuur rond de 37 graden!
  • Groendaken dragen bij aan een groene en milieubewuste leefomgeving. Het ziet er mooi uit en kan bijdragen aan een grotere diversiteit aan plant- en diersoorten.

Permanente Valbeveiliging

De toenemende wet- en regelgeving en het vernieuwde bouwbesluit heeft ertoe geleid dat er op daken valbeveiligingssystemen worden aangebracht.

Dit is prettig omdat er dan bij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden veilig gewerkt kan worden.

Niet alleen door de dakdekker, maar ook door andere monteurs die op het dak komen.

Ook de dakbetreding valt onder dit hoofdstuk, denk hierbij aan kooiladders en dergelijke.

HBM Dakbedekking zorgt voor een deskundig advies op het gebied van collectieve en persoonlijke permanente valbeveiliging. Wij passen alleen de beste valbeveiligingssystemen en permanente hekwerken toe. Zo worden er veel systemen van Latchways gemonteerd.

Ook verzorgen wij het opstellen van uw Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).