OFFERTE 0180 - 619 000
HBM Dakbedekking

Over HBM Dakbedekking

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Heeft u een dak dat gerenoveerd moet worden dan zijn er vele mogelijkheden en manieren hoe dit kan worden uitgevoerd. De medewerker van HBM Dakbedekking zal u wijzen op uw mogelijkheden voor dakrenovatie. Denk hierbij aan isolatieverbetering en/of het toepassen van hoogwaardige dakbedekking met een langere levensduur.

Van belang is het gebruik onder de betreffende ruimte, wij controleren altijd de bouwfysische aspecten van het dakbedekkingsysteem !

Ook het installeren van uw vegetatiedak of zonnepanelen voeren wij direct voor u uit. In vele gemeenten bestaan subsidieregelingen voor het aanleggen van vegetatiedaken.

Verder wordt er gekeken naar de aanwezigheid van noodoverlopen die een teveel aan regenwater kan afvoeren tijdens heftige regenbuien.

Ook kijken we naar de aanwezigheid van een veilige daktoegang en de eventuele noodzaak van permanente valbeveiligingssystemen.

Tevens wordt er gekeken naar het aanwezige houtwerk, zoals boeiboorden en de staat van het voegwerk van bijvoorbeeld de schoorsteen. Herstel hiervan wordt door de deskundige monteurs van HBM Dakbedekking direct verzorgd tijdens de dakrenovatie.

 

 

Zie ook onze andere diensten

  • Dakinspectie – uw dak in perfecte staat.
  • Dakonderhoud
  • Dakrenovatie
  • Nieuwbouw

Heeft u nagedacht over het inbrengen van meer daglicht in uw woning of kantoor ? Hiervoor hebben wij een aantal passende oplossingen in ons assortiment waardoor uw woon- of werkcomfort sterk verhoogd.

Kortom, bent u woonachtig in de regio Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht of Rhoon of elders in de regio Rijnmond en heeft uw dak renovatie nodig? Neem contact op!

Ook vrijblijvend advies voor uw dak?

Neem dan contact met ons per telefoon 0180 - 619 000 , per mail info@hbmdakbedekking.nl of laat je terugbellen