OFFERTE 0180 - 619 000
HBM Dakbedekking

Over HBM Dakbedekking

Team

Team

HBM Dakbedekking heeft met ruim 75 jaar ervaring veel kennis in huis!

Vakmensen

Wij hebben ruim 75 jaar ervaring en veel kennis in huis. Door permanente educatie blijft deze kennis zich ook ieder jaar uitbreiden.

Zo worden onze dakdekkers continu opgeleid door Tectum. Nieuwe instromers worden zelfs gedurende twee jaren geschoold tot een volwaardig dakdekker. Hierdoor is hij in staat om iedere vorm van dakbedekking te verwerken.

Naast de inhoudelijke kennis over het verwerken en onderhouden van de daken wordt er veel geïnvesteerd in het veiligheidsaspect. Veilig werken op hoogte is bij ons een prioriteit.

Herkent u zich in bovenstaand of kent u iemand die interesse in een mooie baan zou hebben ? Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen. U kunt altijd bellen of een mail sturen naar Richard of Nick, zie hieronder.

Directie: Richard Hoving

Richard Hoving begon in 1988 als dakdekker bij HBM Dakbedekking en stroomde later door naar de functie calculator en technisch adviseur. Sinds 2002 is hij technisch directeur en bewaakt hij dagelijks de kwaliteit op de daken van onze klanten.

Mail Richard Hoving

Directie: Nick van Loenen

Nick van Loenen trad in juni 2000 in dienst na afronding van zijn HBO. Na enkele jaren kantoor werden er steeds meer klanten geadviseerd en daken bezocht om hier een hoogwaardig advies op te schrijven. Sinds 2010 is hij commercieel directeur bij HBM Dakbedekking.

Mail Nick van Loenen